Discussie: Snelheid X-tra
Los bericht bekijken
  #22  
Oud 23 augustus 2007, 19:29
aura5107's schermafbeelding
aura5107 aura5107 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 14 november 2005
Locatie: Wieringermeer
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Saywhat
Als ik zo lees wordt er ook niet op de meest correcte manier getest.
Een goede test pak je 2 100mb bestanden welke je tegelijk laat downloaden vanaf: multikabel.speedtest.nl

Tel die 2 bij elkaar op en je hebt de werkelijke snelheid over het algemeen te pakken.

Dat soort metertje wat ik zie dat sommige gebruiken haal ik ook zelden de snelheid op, terwijl mn verbinding dik in orde is!

CeeS schreef:
Dus wat haal je voor snelheid als je http://speedtest.multikabel.nl gebruikt ? (en dan de online snelheidstest kiezen, juiste abbo invullen)


Saywhat schreef:

Het neemt alleen niet weg dat je toch beter gewoon een correcte testmethode kunt opschrijven waar andere mensen ook wat mee kunnen, en geen test waarbij bijna niemand de snelheid kan halen, daarom wijs ik er even op...
Alles aan deze kant geprobeerd, zelfs 2 maal 100 mb downwen komt nu uit op 474 kb/s voor een X-tra.
Na honderd maal bellen of meer en 2 maal een monteur op locatie geweest, ook deze mensen hebben van alles gedaan en ook waargenomen maar kunnen niks voor ons betekenen.
heb momenteel hier 3 modems staan, wat wil je nog meer weten!!!!
Ben het met Big-Jack eens, het wordt nu wel eens tijd dat er echt iets gaat gebeuren bij MK en CeeS we zijn weer een week verder en nog steeds niks gehoord van wie dan ook.(wat en hoelang is binnenkort) Het is toch niet vreemd dat je hier wanhopig van wordt, volgens mij hebben ze het druk met andere dingen bij MK o.a snelheidsverhoging van andere abbo en hebben ze geen tijd voor ons, ik denk dat ze dit niet kunnen oplossen.
Saywhat het is prima dat je ons wilt vertellen hoe wij het moeten doen maar ik ben er al vanaf januari mee bezig, dus kun je rustig aannemen dat we van alles geprobeerd hebben.

Aura5107