Los bericht bekijken
  #7  
Oud 22 augustus 2007, 22:16
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard Re: Bibberend en stotterend beeld op de panasonic decoder

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Qapla
Hallo,
Sinds de omzetting heb ik last van bibberend en stotterend beeld op nederland 1, 2 en 3. Dit gebeurd na ongeveer een minuut. Tevens loopt de decoder vast bij RTL 7. Alle kanalen zijn dan weer zwart. Ik heb de laatste firmware en ik heb de decoder opnieuw geïnstalleerd, gereset, smartcard eruit gehad en de stekker eruit gehad. Een jaar geleden had ik hier ook al last van. Na een firmware update was dit verdwenen. Ik snap er niets van en het is hoogst irritant. De 3 beste zenders qua beeld en bitrate zijn hierdoor niet om aan te zien. Signaal is goed. Decoder geeft aan 57% en geen foutmeldingen o.i.d.
Iemand anders met de panasonic decoder die hier last van heeft, of had en een oplossing heeft, behalve multikabel bellen?
Goh, eindelijk eens een probleem met de Panasonic waar ik nu eens geen enkel probleem heb. Wel zie ik na het omschakelen van kanaal dat ie lang wegblijft en idd een moment later nogmaals ff heel kort wegvalt, Ik heb trouwens wel het idee dat de Panasonic heel erg kritisch is met zijn ingangs signaal. Ik heb al eens eerder gesuggereerd, dat het bij vastzitten lijkt alsof ie harstikke druk bezig is in de firmware met het detecteren van signaal.
__________________
BenJ