Discussie: crosscable.
Los bericht bekijken
  #5  
Oud 20 augustus 2007, 14:03
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.452
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bossie
Ja dan is het nauwelijks beter, plm 500kbps.
Ik moet er wel even bij vertellen dat ik aan het overschakelen ben van X-lerate naar Power-bundel met telefonie en digitalTV.
Omdat ik niet echt tevreden ben over het produkt en de laatste prijsverhoging hebben me doen besluiten over(terug) te stappen naar power.
Dus het bellen met de Helpdesk wil ik eigenlijk nog even uitstellen totdat Power geleverd wordt.
Lijkt jullie dat ook niet verstandiger?

grt Piet.
Nou, als je "teruggezet" wordt naar Power is je snelheid al hoger dan bij XL-lerate eerder. Power wordt per 1 september 12Mbit en XL was 8Mbit. Er is vermoedelijk iets niet helemaal lekker met je modem of met je signaal. Je kunt dus beter even vragen of men je signalen even kan controleren. Dat kan men op afstand doen. Is daar iets mis dan kan men een monteur voor je inplannen.

Ik weet niet of je nu al een telefonie-modem in gebruik hebt ?? Als dat niet het geval is kun je ook eerst wachten op je nieuwe modem en kijken of je snelheid dan beter is, maar als het probleem in je aansluiting zit zal dat geen verbetering geven.

Ik neem aan dat je al eens geprobeerd hebt je modem opnieuw op te starten ?? (even spanning eraf en na 10 seconden weer aanzetten)

PS:
Ik neem aan dat je de speedtest op speedtest.multikabel.nl gebruik om je speed te testen ?? Niet persé vertrouwen op een andere, want dan kunnen er nog legio oorzaken zijn waarom je de snelheid niet haalt.