Los bericht bekijken
  #18  
Oud 14 augustus 2007, 21:14
bigguy's schermafbeelding
bigguy bigguy is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 december 2004
Locatie: Zwanenburg, Multikabel
Ziggo Internet: Ziggo Alles-in-1 Extra + TV-Extra
DTV: Panasonic TX-P50VT30 CI+
Berichten: 29
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BenJ
- EPG info 2 dagen
- EPG max 256 karakters vertoond
Dit is nauwelijks een verrassing te noemen natuurlijk, maar niet erg netjes van Multikabel dat ze dit "per ongeluk" zijn vergeten te vermelden in het lijstje met merkbare gevolgen in de brief. Deze verslechtering is staat haaks op de opmerking "Wij willen u nu en in de toekomst goed van dienst zijn", dus zullen ze er wel voor gekozen hebben om dit niet te vermelden in de hoop dat zo min mogelijk klanten het door hebben.

Nu de aap uit de mouw is hoop ik dat ze dit nog corrigeren in de mailing voor de volgende regio.
Ik weet niet hoor. Maar bij mijn Panasonic decoder die ik net heb gereset zie ik bij de meeste zenders toch echt 3-4 dagen EPG informatie. En ook geen afgekapte info.nIn ieder geval veel meer info dan ik vroeger kon lezen.

Al vind ik de info van TMF Party wel heel indrukwekkend: "Muziek". Hehe .

Ik vind de nieuwe indeling stuk prettiger. Alle zenders per categorie/taal op volgorde . Vind ik een stuk logischer dan ene muziekzender op 25 andere op 31 en andere in de 80. Nu is alles van 151-165 ofzo muziekzenders .

Ik heb overigens die brief (nog) niet ontvangen... en woon in de Haarlemmermeer gemeente... Heb dus wel het nieuwe signaal. Gelukkig dat ik dit forum in de gaten houd. Andere mensen staan nu dus gewoon op zwart...