Los bericht bekijken
  #8  
Oud 13 augustus 2007, 18:48
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard Re: Net gekocht: Humax iPVR 9200c

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rmusquet
Mee eens, maar als ik op de overzicht pagina van Multikabel kijk tov aangeboden updates dan zie ik dat deze nog niet wordt aangeleverd door hen. Dan moet ik deze dus via een RS232 kabel en laptop downloaden en patchen... Ik heb nu versie 3.211 in de recorder staan.
Voor alle duidelijkheid: Nieuwe firmware versie voor de aanbevolen kabel ontvangers, waartoe ook de Humax iPVR-9200C behoort, worden alleen verspreid via het kabelnetwerk. Als gebruiker moet je die firmware update via het menu van de ontvanger downloaden om deze te installeren.

Nieuwe firmware versies worden dus niet verspreid via een website waar je deze moet downloaden op een computer en via een RS-232 kabel op de ontvanger moet zetten. Funtioneel gezien ondersteunen de meeste aanbevolen ontvangers wel het updaten via RS-232, maar de fabrikanten mogen van de Irdeto kabelbedrijven geen firmware versies op een dergelijke manier verspreiden. De RS-232 aansluiting is dus meer bedoeld voor de service afdelingen van de fabrikanten.