Los bericht bekijken
  #2  
Oud 11 augustus 2007, 12:04
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Grappig dat ze het hebben over "overgaan op een vernieuwd netwerk voor digitale televisie" terwijl het een publiek geheim is dat we overgaan op het digitale TV signaal van Casema. Dat aspect mis ik in die brief, nergens staat een melding dat deze omzetting een gevolg is van de integratie van de Zesko kabelbedrijven @Home, Casema en Multikabel. Het lijkt wel of deze kabelbedrijven bang zijn om hun eigen identiteit te verliezen in alle publicaties die ze doen.

Er is echter ook goed nieuws in de brief van Multikabel te vinden:

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Multikabel brief
Belangrijk: merkbare gevolgen
  • De volgorde van de zenders wijzigt. Een nieuw zenderoverzicht is bijgevoegd.
  • Opnames die zijn voorgeprogrammeerd op een digitale ontvanger waarmee u programma’s kunt opnemen, worden niet of foutief doorgevoerd door de gewijzigde zendervolgorde. U dient de programmaopnames opnieuw in te stellen.
  • De omschakeling naar het nieuwe signaal heeft tot gevolg dat u uw voorkeurslijst voor programma’s opnieuw dient in te stellen
  • Als u een kinderslot heeft ingesteld, blijft deze wel actief
Het zal de oplettende lezer zijn opgevallen dat er in het bovenstaande lijstje van merkbare gevolgen niet staat dat het aantal dagen EPG informatie terug gaat van 4 dagen naar 2 dagen. Dat is toch aardig van Multikabel, al vraag ik mij wel af hoe ze dit gaan doen aangezien Casema momenteel maar 2 dagen EPG informatie heeft. Misschien is dit dus ook wel goed nieuws voor de Casema klanten aangezien zij nu kennelijk ook naar 4 dagen EPG informatie gaan.