Los bericht bekijken
  #1  
Oud 11 augustus 2007, 10:47
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.466
Standaard Wijziging DTV netwerk van start op 13/14 augustus

Multikabel gaat in de maand augustus overschakelen op een nieuw netwerk voor Digitale Televisie. Hiervoor zullen in het hele Multikabel dekkingsgebied een aantal technische handelingen plaats gaan vinden. De omzetting zal per regio gebeuren. Nadat gebleken is dat alles goed werkt zal de invoering ook in andere regio's plaatsvinden.

Multikabel heeft rond 10 augustus brieven gestuurd naar abonnees in de regio Haarlemmermeer. Klanten die zo'n brief gehad hebben kunnen in de nacht van 13 op 14 augustus de omzetting naar het nieuwe netwerk verwachten.

Klanten in andere regio's zullen dus pas omgezet worden nadat zij een brief gekregen hebben.

Het is heel belangrijk voor klanten met een Panasonic DTV ontvanger om te zorgen dat de laatste software versie op hun ontvanger geinstalleerd is. Dit is ook beschreven in de instructies die Multikabel verzonden heeft. (Hier staat ook een procedure in die gevolgd dient te worden indien de software update nog niet is uitgevoerd nadat overgeschakeld is op het nieuwe netwerk)

Verder bevat de brief uitgebreide instructies wat te doen bij eventuele foutmeldingen op de diverse types goedgekeurde DTV ontvangers.

Ook gaat de kanalen volgorde wijzigen in verband met nieuwe zenders en de nieuwe indeling van de pakketten. Een nieuwe kanalen indeling is ook bijgevoegd bij de brief.

De informatie zoals deze naar de klanten is gestuurd is hieronder te vinden :

- Brief die naar de klanten gestuurd is
- Instructies voor updaten en opnieuw instellen van ontvangers
- Nieuwe kanalen lijst

(Klik op bovenstaande links voor de brief en bijlages)