Los bericht bekijken
  #18  
Oud 7 augustus 2007, 14:58
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS
3.1q blijkt toch niet correct, dat is niet de software versie, maar de versie van "iets" anders op de statuspagina van de ontvanger.

Versie 4 klopt op de MK-website dus wel, dat is op het "Loader Status Screen" van de Panasonic aangegeven als "Loader Seq Num" en is bij de laatste versie "L-4".
(L-4 is eigenlijk versie 1.16 maar de ontvanger geeft dit als sequence nummer 4 te zien voor de gebruiker)
Okee, geen 3.1q dus. Echter een Loader Sequence Number is een entiteit die de kabelbedrijven zelf kunnen toewijzen aan een firmware distributie. Alle aanbevolen kabel ontvangers werken met de Loader Sequence Numbers om te zien of er een update klaar staat. Zie ook het Multikabel digitale kabel ontvanger firmware update lijst topic voor meer informatie over die Loader Sequence Numbers.

Ik heb het even nagezocht, maar de firmware versie wordt bij de Panasonic getoond in het volgende scherm naast het kopje "IRD SW":

Dat is het versie nummer dat Panasonic in de binary van de firmware heeft gezet (in bovenstaande afbeelding van een oudere versie). Aangezien Multikabel voor alle ontvangers de firmware versies toont op de genoemde pagina en niet de Loader Sequence Numbers zouden ze voor de Panasonic dus ook die IRD SW versie moeten tonen.