Los bericht bekijken
  #106  
Oud 4 augustus 2007, 15:58
GuNNeR's schermafbeelding
GuNNeR GuNNeR is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 8 januari 2007
Berichten: 9
Standaard

het zou best kunnen dat hij nu al is teruggezet... Maar mjn ervaring: een jaar geleden ging ik van easy naar power: binnen 4 uur had ik die snelheid.. Na twee maanden waren mijn ouders die hoge rekening zat, en ging ik downgraden naar family. dat duurde echter tot het begin van de nieuwe maand tot de snelheid weer minder was. Toen ging ik een half jaar geleden naar de powerbundel (betaal nu mijn eigen aandeel) en toen ik de nieuwe modem aansloot was de snelheid alweer top.

Ik heb niets dan lof voor MK. In november gingen we al van 640 naar 825KB ongeveer, en nu zit er bijna een verdubbeling aan te komen! Bovendien ga ik minder betalen... Zo'n gratis digitale ontvanger is niets voor mij, hoogstens om het extra pakket te bekijken, maar zelfs met 4 tv's in huis is de kwaliteit zo goed dat ik het verschil niet zie met digitaal bij een kennis van mij.

Het enige wat ik wel jammer vind, is dat de upload snelheid niet veel omhoog gaat, 500Kb is wel wat, maar ik had daar liever een MB of 5 gezien... Als je normaal internet is de helft van de data die je ontvangt en verzend upload data, dus het is niet zo dat het 'niet nodig' is.. Ik denk dat het komt door de technische beperkingen aan de zendkracht van de modems, maar een guru kan mij dat misschien beter uitleggen.

Ik zal binnenkort eens kijken of er een constante in de werkelijke en theoretische download snelheid zit, dan kan ik een beetje gokken hoeveel 'echte' Mb's ik zal halen met 12Mbit... Ik gok nu 10.