Los bericht bekijken
  #13  
Oud 3 augustus 2007, 21:51
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door deji1972
Bij National Geographic geen problemen, en helaas kan ik Humor TV niet ontvangen. Ik heb zo net even gevoeld aan de decoder maar hij wordt volgens mij niet warmer dan normaal, en het trad ook al op bij de wisseling van de decoder na 2 minuten (hij was toen nog koud). Denk je niet dat er een verband kan zitten tussen het niet kunnen internetten en de slechte ontvangst van de drie publieke zenders?
Jammer dat Humor TV niet tot je pakket behoort anders zou dat in ieder geval uitsluitsel kunnen geven of het probleem zich voordoet met alle kanalen op die 474 MHz frequentie. Toevallig niet iemand in de kennissen kring die dat kanaal wel in het pakket heeft en waarvan je even de smartcard kan lenen?

En en ander kan natuurlijk verband met elkaar hebben, alleen is het dat vreemd dat je problemen hebt op zowel 314 MHz (internet downstream) en 474 MHz terwijl er nog paar Transport Streams extra tussen die twee frequenties zitten waarop je geen problemen hebt. Hopelijk heeft de monteur een DVB analyser bij zich om het signaal te analyseren.

Je zou misschien bij kennissen nog even een ander type ontvanger kunnen lenen om te zien wat die er van maakt. Ik zie even geen andere zaken meer die je nog zelf zou kunnen onderzoeken of je moet nog even een andere TV proberen met HDMI.