Los bericht bekijken
  #15  
Oud 3 augustus 2007, 15:22
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stefanv
een reply van iemand van multikabel zou wel fijn zou. De weten we tenminste ook wat zijn van plan zijn en of er een datum bekend is wanneer ze deze willen gaan leveren...
Op een reply van Multikabel hoef je niet te rekenen en over het algemeen is Multikabel niet zo goed ge´nformeerd over de ontwikkelingen op digitale TV gebied. Als je de digitale TV topics op dit forum een beetje gevolgd hebt dan weet je waarschijnlijk ook dat nog deze maand het digitale TV gebeuren van Multikabel wordt vervangen door dat van Casema. Als je ge´nteresseerd bent in de Scientific Atlanta HDTV PVR kan je dus beter Casema in de gaten houden. Zij hebben ook als eerste van de Zesko kabelbedrijven hun infrastructuur gereed voor de aanvullende diensten die deze HDTV PVR ondersteunt, dus daar zal hij als eerste ge´ntroduceerd worden. Gezien de overgang naar het digitale TV signaal van Casema is het mogelijk dat daarna de Multikabel abonnees aan de beurt zijn als het netwerk van Multikabel tenminste ook voorzien wordt van die extra diensten en de bijbehorende infrastructuur.

Het zal allemaal nog wel even gaan duren voordat er echt duidelijkheid komt. Meer informatie dan dat ik hier al gepresenteerd heb is er op dit moment niet.