Discussie: Snelheid X-tra
Los bericht bekijken
  #4  
Oud 3 augustus 2007, 15:19
aura5107's schermafbeelding
aura5107 aura5107 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 14 november 2005
Locatie: Wieringermeer
Berichten: 24
Standaard

CeeS schreef:
Dus wat haal je voor snelheid als je http://speedtest.multikabel.nl gebruikt ? (en dan de online snelheidstest kiezen, juiste abbo invullen)

Dit heb ik gedaan zie boven en sindsdien krijg ik geen reactie meer, niet belangrijk genoeg zeker, dit vinden ze bij MK ook.

Van de week nogmaals in de telefoon geklommen en dat vonden ze niet echt fijn bij MK ze vertelden mij dat nu alles OK was en dat ik de volledige snelheid moest hebben, ik vertelde deze damen dat alles nog steeds hetzelfde was en toen werdt mij verteld dat het aan mijn eigen spullen moest liggen o.a de kabels of router etc etc, ik werdt een beetje boos en ja hoor er zou weer een monteur langskomen en wel meteen de volgende dag al, ik vertelde dat er pas een monteur geweest was maar dat werdt van tafel geveegd omdat de verbinding nu goed moest wezen want er zat een ruis op de lijn en dat was verholpen. Inderdaad de volgende dag kwam de monteur en alles werdt door gemeten etc etc en deze goede man vondt het erg spijtig voor mij want ook hij kon niks voor mij betekenen en hij heeft terplekke contact gehad met de td van mk en dit geval wordt nu door verwezen naar Datacom, dus nog steeds om te huilen hier.
Wie heeft ervaring met Datacom en wat moet/mag ik hier van verwachten???? of zijn ze nu weer een tijdje van mij af bij MK!!!