Los bericht bekijken
  #6  
Oud 29 juli 2007, 22:25
bartjuuh1's schermafbeelding
bartjuuh1 bartjuuh1 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 29 juli 2007
Berichten: 3
Standaard

he archie bedankt voor je snelle reactie, ik heb net nog op een ander forum/review pagina gezeten en moet je eens kijken, allemaal van de laatste dagen lijkt wel een epedimie onderhand.
Overigens denk ik dat het kan liggen aan een volle harddisk, maar die kan ik nu dus ook niet formatteren.?

Citaat:
07-2007 Meentster: Afgelopen maart kochten ook wij de Samsung DCB-P850R
De eerste ergenissen stapelden zich al snel op, afstandsbediening werkt beperkt, maar na verwijderen batterijen (resetten) werkt deze weer naar behoren. Ook tijdens opnames stuiten wij vaak tegen vastlopers!

Vandaag weer een nieuw probleem geconstateerd: in het display stond GR DL, de recorder reageerde nergen meer op. Na uitschakeling brande het stand-by lampje, het afstandsbedieding en REC lampje.
Wat ik ook probeer, de recorder reageert nergens meer op.
Denk dat ik het apparaat maar terug breng, heb geen zin meer in al deze ellende reageer

edwin k: ik heb hetzelfde probleem. ook resetten lukt niet meer.
heb de dealer gebeld en ik moet hem terug brengen.
ook de helpdesk van Samsung gebeld, maar nog geen oplossing ontvangen.
hebt u al een oplossing ?? (24-07-2007)

Mathieuw: Ik heb sinds één week de Samsung DCB-P850R. Het eerste wat mij opviel is dat de koeling dag en nacht blijft lopen. 's-Nachts is dit nogal storend want hij staat op mijn slaapkamer. Dus heb ik hem met de schakelaar op de achterkant 's-avonds maar uit gezet en 's-morgens weer aan. Ging een aantal dagen goed. Tot vanochtend. Je hoort 'm opstarten, maar geen display, geen beeld, enkel het standbye-lampje, de afstandbediening en rec. lichten rood op. Wat ik ook doe, hij reageert nergens op. Dus deze jongen gaat ook terug naar de winkel in de hoop direct een andere ervoor in de plaats te krijgen. (22-07-2007)

12-07-2007 Lies83: Mijn samsung decoder DCB-P850R is volkomen vastgelopen en resetten lukt niet meer. Hij geeft aan geen signaal te krijgen en vindt 0 tv en 0 radiozenders. Heeft iemand dit al eens bij de hand gehad? Casema zegt dat het aan de kabel ligt en dus zou ik eerst onder de grond moeten kruipen om de splitter te controlleren. Heeft iemand een goed idee? reageer

lies83: Uiteindelijk bleek het aan de versterker te liggen, toen die was uitgschakeld werkte alles weer perfect; het was wsch schade door een onweer. (26-07-2007)

edwin k: ik ondervind hetzelfde probleem.
wat geeft het display aan???
ik krijg de melding GR-li of zoiets op het display
uitzetten met de afstandsbediening of knop lukt niet eens meer.
ook resetten door de stroom eraf te hale