Los bericht bekijken
  #27  
Oud 27 juli 2007, 11:27
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS
Het XL abonnement verdwijnt.
Dat had ik gelezen in het bericht en was daarom benieuwd waar de specifcaties van het XL-lerate abonnement in het "Multikabel Specificaties tot 1 september 2007" lijstje thuis hoort. Vandaar mijn opmerking.

Citaat:
Of gratis downgraden bij tariefswijzigingen ook een mogelijkheid is weet ik niet, opzeggen kan altijd en daarna opnieuw aansluiten, maar dat is voor beide partijen lastig. Theoretisch moet je dan je modem opsturen, je raakt je email-adressen kwijt. Daarna vraag je een nieuw abbo aan, krijgt andere email-adressen en zit dus even zonder internet. Een downgrade kan naadloos, je houdt je email-adressen en betaalt een downgrade-tarief. Dat heb je snel terugverdiend bij sommige wijzigingen.
Juist vanwege deze rompslomp zou het natuurlijk netjes van Multikabel zijn om ook een gratis downgrade optie aan te beiden bij tariefswijzigingen in plaats van alleen een opzeg optie. Nu zullen klanten het downgrade-tarief zien als een boete regeling zodat ze misschien toch maar tegen hun zin accoord gaan met de tariefsverhoging want voor het bedrag van de boete hadden ze ook een jaar lang de tariefsverhoging. Door elke keer de tariefsverhogingen lager te houden dan de downgrade boete kan Multikabel daar dus misbruik van maken. Misschien iets waar de MGV eens achteraan kan gaan om dit beter geregeld te krijgen bij Multikabel?