Los bericht bekijken
  #15  
Oud 26 juli 2007, 18:41
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.470
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Saywhat
Welke bron heeft de mgv gebruikt bij de eerdere berichtgeving?
Ik heb het idee dat de andere partijen (casema en @home) een langzamere verbinding hadden, en dat die eerdere berichtgeving dus ook alleen voor die klanten geld?

Blijft dan nog vaag gezien de tekst dat het de snelste verbinding zou zijn op de kabel....
De berichtgeving waarop wij doelden is het verslag van ons laatste overleg met Multikabel en dus gebaseerd op gegevens waarin wij inzage gehad hebben direct van Multikabel. Het feit dat Power naar 12Mbit download en 1.5Mbit upload gaat en de overige wijzigingen was dus bekend en komt direct bij Multikabel vandaan. Dit gaat dus niet over de 'speculaties' uit mei 2007 naar aanleiding van de specificaties bij Casema en @Home maar over de informatie na het laatste overleg eind juni.

De producten worden zoals je nu kunt zien gelijkgemaakt bij de drie providers. De prijzen zijn per 1 september dus al gelijk, de inhoud van de producten nog niet. Wanneer de specificaties bij @Home en Casema gelijk zullen worden aan de nieuwe snelheden bij Multikabel is ons nog niet bekend, maar ik verwacht dat dit in de loop van dit jaar of volgend jaar wel zal volgen. De snelheden van Multikabel zullen dus niet naar beneden bijgesteld gaan worden om gelijk te gaan lopen met @Home en Casema, maar eerder omgekeerd verwacht ik. Daar heeft elke kabelaar zijn eigen tijdsplan voor om tot een gezamelijk eindresultaat te komen.

Over de tekst "heb snelste abonnement via de kabel" die nu op de Multikabel website te lezen is: Formeel klopt dat volgens mij nog steeds, UPC heeft een iets langzamer abonnement. Het is echter niet "het snelste abonnement van nederland", zoals Multikabel op de website schrijft, want er zijn snellere ADSL abonnementen. We wachten dus nog even op de reactie van Multikabel. We hopen vrijdag meer duidelijkheid te krijgen of Xtra echt niet omhoog gaat zoals verwacht werd.