Los bericht bekijken
  #165  
Oud 15 juli 2007, 20:31
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door juttertje
zie mijn kritiek op het feit dat dus een kwaliteitszender als Performance eraf is gehaald en daar weer een jongerenzender voor in de plaats komt. ik kreeg onlangs een mailtje dat volgens multikabel performance nauwelijks bekeken werd en dus weg moest.
Tja, dat antwoord van Multikabel valt in de categorie standaard antwoorden. Als er een kanaal wordt weggehaald dan kan je er vergif op innemen dat ze met deze verklaring komen. Die verklaring aantoonbaar maken doen ze niet. Je moet ze maar op hun blauwe ogen geloven. Ook zo'n dooddoener is "Ons marktonderzoek heeft uitgewezen dat...". Altijd weer opvallend dat er op de diverse forums helemaal niemand aanwezig is die voor een dergelijk marktonderzoek is benaderd. Wat een toeval toch!

En zo hebben al die managers een heel arsenaal van niet verifieerbare en nietszeggende standaard antwoorden voor de meest uiteenlopende zaken. Je kan het zo gek niet verzinnen of er is wel verklaring voor zodat Multikabel geen blaam treft, wat de consequentie ook mag zijn voor hun klanten.