Los bericht bekijken
  #155  
Oud 8 juli 2007, 22:21
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door juttertje
maar het ergste is dat een kwaliteitszender als Performance nu weggehaald is om ruimte te maken voor dergelijke zenders. ik heb het totale digitale tvpakket al sinds maart en nooit is melding gemaakt dat Performance eruit moest. nu geen opera, operette en prachtige klassieke balletten meer. wel weer een jongerenzender erbij, de tv barst al van de tmf, mtv en verdere popzenders. wel weer een turkse zender erbij en een arabische zender. geweldig.
bedankt multikabel dat er aan ouderen absoluut niet gedacht wordt.
Het verdwijnen van Performance Channel is het gevolg van de overgang naar het digitale TV & Radio signaal van Casema dat rond 15 juli op de planning staat. Casema heeft Performance Channel niet in het kanalen pakket zitten en is kennelijk ook niet van plan om Performance Channel voor de Multikabel klanten te gaan toevoegen. Vreemd genoeg zit Performance Channel wel bij @Home in het pakket, maar dat is voor de Zesko directie dan kennelijk geen reden om via Casema een noodoplossing te regelen voor de Multikabel klanten. Het enige dat je kan hopen is dat straks per 1 januari 2008 het digitale TV signaal bij @Home vandaan zal in plaats van bij Casema. Dat zou dan betekenen dat Performance weer terug is. Ik vrees echter dat digitale TV en Radio een Casema aangelegenheid gaat worden. Dat zal voor de @Home klanten ook wel een onaangename verrassing worden.

Persoonlijk blijf ik vinden dat de hele gang van zaken rond de integratie van Casema, @Home en Multikabel nauwelijks uit te leggen is aan de klanten. Continu zit je je af te vragen waarom de klanten van het ene integratie bedrijf wel iets behouden en de andere niet. @Home heeft immers ook de keuze pakketten ingevoerd terwijl Performance Channel daar wel behouden is gebleven.