Los bericht bekijken
  #17  
Oud 5 juli 2007, 20:55
irix's schermafbeelding
irix irix is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 30 juni 2006
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: XTRA
Berichten: 114
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS
Een monteur zal testen of het signaal op de 2-gatsdoos goed is. Als dat daar slecht is laat hij de installatie niet zo achter. De kabels / splitters / versterkers daarachter zijn de verantwoording van de klant. Op verzoek kan een monteur wel helpen met een huisinstallatie, maar dat is niet gratis. Multikabel geeft trouwens tips op de site hoe je een goede huisinstallatie kunt maken:
http://www.multikabel.nl/service-des...vragen/?id=405

Heel belangrijk is het om de juiste kabels en ook pluggen te gebruiken. Ook de kwaliteit van de splitters en versterkers is belangrijk. Je moet echt metalen pluggen gebruiken en niet van die plastic behuizingen. Door steeds meer stralende apparatuur en kabels in en om het huis heb je anders snel last van instraling op je bekabeling.
right, ze hebben niks gedaan en konden niks vinden, ook op hun eigen apparatuur was het signaal beroerd en toch deden ze er niks aan, ik heb dagen thuisgezeten voor ze en niks geen oplossing, wel een keer een nieuwe wcd gehad want die bleek slecht en heel oud te zijn en ook de kabel er achter werd iets ingekort. Toen had ik het wel even gehad met al die monteurs over de vloer, maar het tv signaal is hier nooit goed geweest, redelijk op z'n best.

Ik heb 1 kabel lopen naar de digitale tv, dat is een dubbel afgeschermde profigold met ferrietfilter van 3m, korter red ik niet. Voor de rest zijn alle andere kabels ook dubbel afgeschermd en met filters. Ook de monteurs hebben al geconstateerd dat er niets aan de hand was met mijn bekabeling, de kabel van hier naar de kast (of andersom) is gewoon of te lang of slecht maar daar konden ze niets aan doen. Einde verhaal.