Los bericht bekijken
  #9  
Oud 4 juli 2007, 22:53
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.458
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Oltretomba
Ik zal dit eens morgen proberen, als de dvd recorder de digitale zenders dan wél automatisch kan vinden, dan laat ik dat hier weten.
Jouw DVD recorder zal zelf de digitale zenders nooit kunnen vinden, want hij heeft immers geen digitale ontvanger ingebouwd....

Je kunt alleen opnemen wat jouw Panasonic ontvanger op dat moment aan het bekijken is. Je moet dan zorgen dat de DVD recorder als input de SCART stekker gebruikt en je moet dan dus een SCART kabel tussen Panasonic en DVD recorder hebben. Maar dan kun je dus niet ondertussen een ander kanaal bekijken.

Als je echt van plan bent om veel op te nemen en tegelijk digitaal te willen kijken naar andere kanalen kun je overwegen om een digitale ontvanger met ingebouwde harddisk recorder aan te schaffen. Die zijn niet allemaal probleemloos. Ik zou niet de Siemens kopen. De voorkeur zou dan naar de Samsung of de Humax uitgaan, maar hierover kun je wel meer tests en ervaringen lezen in dit forum.

De oplossing die je nu wilt, zal erg omslachtig zijn en misschien helemaal niet werken. Ik denk als ik je eerste bericht lees dat je in het verleden misschien zelfs gewoon het analoge signaal gebruikte om op te nemen. Dat kan nu nog steeds natuurlijk, maar alleen dan de kanalen die analoog uitgezonden worden.