Los bericht bekijken
  #111  
Oud 3 juli 2007, 20:18
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS
De MGV heeft in verband met eerdere Digitale TV storingen en "bugs" aangedrongen op een duidelijker informatie naar de klanten toe. Multikabel heeft begin dit jaar al toegezegd om hier een speciale webpagina voor in het leven te roepen. Naar aanleiding van de problemen van afgelopen weekeinde is deze nu versneld online gezet. Voorlopig is alleen de status van het huidige probleem te zien, maar ik ga er vanuit dat in de toekomst ook lopende bugs met hun status te zien zullen zijn.

Hij is te vinden op de volgende pagina:
http://www.multikabel.nl/service-des...ale-televisie/


De status van de huidige storing is dat er een storing in het provisioning systeem zit waar nog steeds aan gewerkt wordt. Het is mogelijk dat in de nagolven van deze storing nog andere, kleinere problemen naar voren komen. Multikabel zal deze problemen systematisch en snel verhelpen. Ze zullen in ieder geval allemaal op de genoemde website geplaatst en gevolgd (kunnen) worden.
Een stap in de goede richting als de geboden informatie actueel wordt gehouden door personeel van de afdeling Digitale TV. Vooral voor actuele kwesties zoals de storing van de afgelopen dagen is van belang dat er regelmatig status updates worden gegeven om de klanten te actief informeren over de voortgang en er ook relevante adviezen worden gegeven. Het heeft immers geen zin om standaard het advies te geven om een ontvanger te resetten als ze bijvoorbeeld weten dat ze binnen een bepaalde tijd een handeling gaan uitvoeren waarna de kans groot is dat de klanten opnieuw een reset moeten gaan uitvoeren. In een dergelijk geval zou het actieve aan de klant moeten zijn om nog even af te wachten tot het volgende advies. Op zo'n manier heeft het echt toegevoegde waarde.