Los bericht bekijken
  #96  
Oud 2 juli 2007, 22:25
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Het is toch eigenlijk in en in triest dat Multikabel in de twee dagen tijd dat deze storing nu al aanhoud in chronologisch volgorde niet verder komt dan de volgende summiere mededelingen op de website:

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Multikabel
Storing in gehele gebied
Geen signaal digitale commerciele zenders

Mist u digitale tv-kanalen?
Laat uw digitale ontvanger een half uur ingeschakeld staan. Is het probleem daarna niet verholpen, neem dan contact met ons op.


Mist u digitale tv-kanalen?
Dit is bij ons bekend. U hoeft hier geen melding van te maken.
Onze technici werken hard aan een oplossing.
Zoals gewoonlijk is er weer totaal geen uitleg te vinden op de website, het TV Informatie kanaal of teletekst over wat er nu werkelijk aan de hand is, wat er aan gedaan wordt om het op te lossen en wanneer men denkt de boel weer op orde te hebben. Gewoon de klanten informeren in plaats van ze in het ongewisse te laten is iets dat niet in de bedrijfspolicies van Multikabel voorkomt. Multikabel geeft daarmee toch wel heel duidelijk te kennen dat ze compleet maling aan de klanten hebben. De boel moet weer zo snel mogelijk in de doofpot en vooral niet de klanten een keer eerlijk vertellen wat er gaande is. Gezien de flauwekul die ze verkondigen via het bandje op de helpdesk hoeven we er ook deze keer weer niet op te rekenen dat de waarheid boven tafel komt. Wat een bedrijf...