Los bericht bekijken
  #61  
Oud 1 juli 2007, 20:38
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.471
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door NoClaim
MK trek hieruit een wijze les en neem de uitslag hiervan mee naar een volgende aanpassing!!
Helaas is dit niet de eerste keer dat we in deze situatie zitten. Er zijn vaker wijzigingen in het weekeinde gedaan die niet goed uitpakten en waar dan pas maandag een oplossing gedaan werd. De MGV heeft die vorige keren ook al duidelijk aan Multikabel geadviseerd om dit in de toekomst anders te doen. Blijkbaar heeft men nog steeds vertrouwen dat het wel goed gaat en wilde men precies de datum van 1 juli aanhouden.

Bij wijzigingen aan het internet platform gaat het bijvoorbeeld wel veel soepeler. Meestal is daar een aanpassing gereed voor de aangekondigde datum en gaat niet alles op 1 moment over.

De volgende keer dat er weer iets op stapel staat is 15 juli, dan gaat de feed over naar Casema. Ook weer op een zondag ......

De helpdesk meldde mij vanmiddag dat komende nacht een nieuwe "update" gedaan zal worden en adviseerde om de ontvanger aan te laten staan zodat hij uit zichzelf goed zou komen. Lijkt me zelf een beetje overbodig, want dan zouden alle mensen die maandag een nieuwe ontvanger kopen ineens een niet-werkend apparaat hebben ???