Los bericht bekijken
  #7  
Oud 28 juni 2007, 19:44
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem
.. en dat is nu precies wat we bedoelen dat het niet voldoet aan onze specificaties. Elke aanpassing op het netwerk zal dit product niet meenemen in zijn service lijst..
Je kan dit inderdaad specificeren als een bug in de DVB implementatie van de Loewe TV. Maar ach, zo zitten er ook genoeg bugs in de aanbevolen kabel ontvangers die pas later ontdekt worden. Vroeger moest je ook even met de analoge TV opnieuw scannen als er een kanaal van frequentie gewijzigd was, dus waar hebben we het eigenlijk over?

De mensen die ge´nteresseerd zijn in dergelijke oplossingen met een ge´ntegreerde DVB-C tuner worden op dit forum voldoende gewaarschuwd dat dit soort problemen zich kunnen voordoen met wijzigingen in de Transport Streams en het niet automatisch oppikken daarvan door dergelijke apparatuur. Met de hulp die ze via dit forum krijgen is een dergelijk probleem meestal snel opgelost.

Ga je met een probleem met een aanbevolen kabel ontvanger naar de helpdesk dan komt men meestal niet verder dan te adviseren om de ontvanger een volledige reset te geven en deze voortaan in de meterkast aan te sluiten...