Los bericht bekijken
  #24  
Oud 21 juni 2007, 22:42
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JanD
Twee dagen heeft het gewerkt met zowel travel als BBC Prime in de lijst. met 20 radio zenders.
Dus je had BBC Prime en Travel Channel weer terug geplaatst in de lijst. Wil je dit ook melden wanneer je dat doet zodat ik in de gaten kan houden wat er anders is waardoor het dan twee dagen wel blijft draaien?

Citaat:
Vandaag (21 juni smiddag om 1400 uur) 3e fav gemaakt met 4 zenders (XXX). geen probleem. Robleem verholpen dacht ik.
Had je terugkoppeling van Multikabel ontvangen waardoor je de indruk had dat er iets was gedaan en het probleem verholpen was? Het gaat immers niet vanzelf opeens weer goed, dan moet er iets gedaan zijn door Multikabel.

Citaat:
Radio zender gaan luisteren, om ongeveer 1630 uur hoorde ik Tekenfilm geluiden, was de decoder naar TV gesprongen op cartoon zender. Lijst gecontroleerd en alle instelling stonden weer zo als in eerder post(14 juni)beschreven Fav 2 en 3 waren weg, en de radio zenders stonden weer merendeels op Not complete.
Het enige dat ik nu kan zien is dag de Sloveense DVB ondertiteling datastream van Travel Channel nu weer aanwezig is terwijl die op 19 juni weg was. De Portugese DVB ondertiteling datastream van Travel Channel ontbreekt nog steeds evenals alle DVB ondertiteling datastreams van BBC Prime.

Aangezien ik niet wist of je nog steeds aan het testen was heb ik de afgelopen dagen niet regelmatig gecontroleerd of er iets veranderd was aan BBC Prime of Travel Channel. Ik heb dus geen idee sinds wanneer Multikabel nu precies die Sloveense DVB ondertiteling datastream heeft teruggeplaatst. Jammer genoeg zijn er dus geen conclusies te verbinden aan de huidige stand van zaken.