Los bericht bekijken
  #37  
Oud 21 juni 2007, 19:12
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Loesy
Ik heb inmiddels contact gehad met de winkel en ik kreeg het advies om vanavond de stekker eruit te halen en morgenvroeg er weer in te doen. Waarom, ik heb geen idee wat dat nu scheelt. Hij had het over afkoelen? Ik heb nog even gekeken naar de laatste software maar die heb ik al.
Een beetje onzinnig advies van de winkelier. Ontvangers zodanig zijn ontworpen dat ze in principe altijd aan kunnen blijven staan zonder warmte problemen. In standby stand is er al helemaal bijna geen activiteit die voor warmte problemen kan zorgen. Als het de bedoeling zou zijn dat een ontvanger volledig uit wordt gezet dan had de fabrikant wel een mechanische aan/uit schakelaar op de voorkant van de ontvanger gemonteerd.

Citaat:
Mocht het probleem blijven kan ik terugkomen en eventueel overleggen het apparaat om te ruilen voor een ander.
Ik kan je alleen maar adviseren om de Digi1 om te ruilen voor een ander merk. Deze ontvanger heeft software-matige problemen die maar niet opgelost worden. In maart van dit jaar was er nog sprake van een snelle release van een nieuwe firmware voor deze ontvanger om de genoemde problemen op te lossen, maar ondertussen zijn we drie maanden verder en er is nog niets.

Zoals The_Doman al aangaf kan je het beste gaan voor de nieuwe Samsung of de Humax. Dit zijn de meest stabiele standaard ontvangers. De Philips kan je ook beter vermijden. Houdt er wel rekening mee dat er geen enkele foutloze ontvanger is, maar er zijn in ieder geval betere dan de Digi1 en Philips.