Los bericht bekijken
  #3  
Oud 20 juni 2007, 11:27
Ben's schermafbeelding
Ben Ben is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 januari 2005
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 3
Standaard

Normaal kijken wij analoog. Digitaal wordt alleen gebruikt voor de kanalen die niet analoog beschikbaar zijn, of een heel enkele keer als analoog minder van kwaliteit is. Ik beschik nog over een oude analoge TV waarbij het eigenlijk niet uitmaakt in beeldkwaliteit of ik analoog of digitaal kijk. Dus waarom een extra apparaat inschakelen als het qua beeld niks uitmaakt.
Verder kleven er nog wat nadelen aan het werken met die decoder.
Inderdaad, nog een extra afstandsbediening
Zappen is veels te traag, er zitten DTV kanalen tussen die nog eens extra lang duren tot wel 5 sek. of meer (BBC3, Oranje TV b.v)
Panasonic box waarvan de EPG nog regelmatig om de paar weken vast komt te zitten
Geluidsnivo's, diverse zenders met dermate lage frequenties die maken dat de TV lekker staat te "boemen" of muziekzenders die er uit knallen, zo erg zelfs dat de audio van de TV staat te clippen.

OK, nieuwe TV zou een deel van de bezwaren wegnemen, maar het oude beestje doet het verder nog prima, dus zolang er nog analoog is hou ik het daar maar even bij. Een andere box zie ik ook voorlopig nog niet als optie zolang er nog op alle fronten wordt gezocht naar oplossingen voor allerlei problemen. Dan wacht ik nog liever tot de kinderziektes zijn uitgewoekerd en fabrikanten, omroepen en providers elkaar niet langer zitten te zwartepieten en zich eindelijk realiseren dat ze allemaal samen slechts 1 doel hebben en dat is een paar stuivers verdienen aan één en dezelfde klant.