Los bericht bekijken
  #5  
Oud 12 juni 2007, 17:51
Casey111's schermafbeelding
Casey111 Casey111 is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 mei 2006
Locatie: Venhuizen
Ziggo Internet: Alles in Eén Plus
DTV: Panasonic, Samsung H360R, Vantage 8000 CS
Berichten: 82
Standaard

Hé da's opvallend!

Wilde net eenzelfde probleem melden met mijn H360R: sinds een week gooit hij voortdurend de favorieten lijsten door elkaar. Heb nu ca. 8 maanden geen problemen gehad met mijn 3 lijsten: een voor de populaire kanalen, een voor de sportkanalen en een voor de HD kanalen.
Sinds vorige week zitten er ineens radiokanalen tussen de HD kanalen (Radio BemBem of zoiets...), staan er kanalen als TV-Sur tussen de sport kanalen etc. etc.

Al verschillende keren geprobeerd de lijsten te editen: toevoegen van kanalen gaat goed, maar zodra ik kanalen in de fav-lijst probeer te verplaatsen gebeuren er hele rare dingen. Ik 'pak' met blauw het laaste kanaal op en druk dan op een van de pijltjes toetsen om dit te verplaatsen. Dan verandert voortdurend de naam van het kanaal, en blijkt uiteindelijk het kanaal dat 3 posities hoger stond op de nieuwe plek terecht gekomen te zijn. Wanneer ik dan eindelijk een goede lijst heb, en deze met OK opsla, blijken er later weer allerlei kanalen verdwenen te zijn, of vervangen door willekeurige TV en Radio kanalen!

En ook dat andere probleem heb ik sinds een dag of tien: afstemmen op een bepaald music choice kanaal, en binnen het uur stemt de decoder uit zichzelf wel 5 of 6 keer op een ander kanaal af...

Ik heb een 'omgeruilde' decoder, met SW versie 127. Heb al eens een netwerkscan gedaan: geen resultaat. En heb een factory reset gedaan: ook geen resultaat. En was dus van plan met de box terug te gaan naar de dealer omdat het lijkt alsof het flashgeheugen defect is...
__________________
De Kijker Kiest...