Los bericht bekijken
  #17  
Oud 5 juni 2007, 18:45
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RdP
Wat EPG betreft is het bij Casema niet best, max 2 dagen maar wel volledige info.
Wat bedoel je precies met "maar wel volledige info"? Wil je hiermee zeggen dat er geen gaten in de EPG informatie van Casema zitten, met andere woorden er ontbreekt niet hier en daar een programma in de EPG informatie? Of bedoel je dat er voor alle kanalen EPG informatie is? Of bedoel je dat er voor elk programma een volledige uitgebreide programma beschrijving wordt doorgegeven, met andere woorden dat die uitgebreide programma beschrijving niet halverwege de tekst wordt afgekapt om de boel binnen één data pakketje te kunnen houden?

Als voorbeeld van dat laatste punt: Wordt de volgende tekst bij Casema volledig doorgegeven:
Citaat:
Crocodile Dundee in Los Angeles
Filmkomedie (USA/AUS/2001) van Simon Wincer, met Paul Hogan, Linda Kozlowski, Jerre Burns e.a.
Mick 'Crocodile' Dundee heeft een rustig leventje met toeristen die willen zien hoe hij krokodillen vangt. Zijn vriendien Sue krijgt plots het voorstel om haar vader te vervangen op de krantenredactie in Los Angeles. Eenmaal aan het werk stort Sue zich meteen op de zaak van een kleine filmmaatschappij die behoorlijk vreemde zakelijke beslissingen neemt. Mick Dundee neemt een baantje op de filmset om bij het onderzoek te helpen.
Of net zoals bij Multikabel halverwege afgekapt:
Citaat:
Crocodile Dundee in Los Angeles
Filmkomedie (USA/AUS/2001) van Simon Wincer, met Paul Hogan, Linda Kozlowski, Jerre Burns e.a. Mick 'Crocodile' Dundee heeft een rustig leventje met toeristen die willen zien hoe hij krokodillen vangt. Zijn vriendin Sue krijgt plots het ...