Discussie: Terugbetaling borg
Los bericht bekijken
  #46  
Oud 3 juni 2007, 00:06
Barca's schermafbeelding
Barca Barca is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 4 juli 2006
Locatie: Volendam / Multikabel
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door realdaffy
Heb je ook recht op teruggave van je borg als je je abonnement gewijzigd hebt van een Power naar een Family abonnement?
Neen, dat gebeurde alleen als je telefonie erbij nam of overstapte naar een bundel, omdat je dan een andere contractsvorm kreeg, een snelheidswijziging wordt niet zo gezien.

Inmiddels hebben als het goed is alle mensen met een borg een paar keer een aanbod gehad om de borg 'in te wisselen' bij een actie.

Let wel op dat niet iedereen een borg heeft betaald. In het verre verleden zijn er ook "aansluitkosten" gerekend wat geen borg was, en ook aansluitkosten plus een borg waarvan je alleen dus het borg-deel kunt terugkrijgen.
Sinds de eerste dag dat er hier kabelinternet in onze gemeente Edam-Volendam kwam, ben ik lid. Ik was de 3e waar het werd aangesloten. Ik betaalde 100 GULDEN borg voor mijn Future Networks FN110C modem, welke nog steeds goed functioneert.

Maar naar aanleiding van de opmerkingen van Cees:
1) Ik heb NOG NOOIT een aanbieding gezien qua wat ik met mijn borg zou kunnen doen.
2) Ik ben ooit geswitched naar Easy en gelijk weer terug naar Family (was me toch te langzaam) dus inderdaad krijg je dan blijkbaar geen borg terug.
3) Ik vraag me nu ik dit hier allemaal lees af of ze mijn borg nog steeds wel geregistreerd hebben staan, en heb dus zojuist een mail gestuurd.
4) Ik vraag me af hoe het met de borg zal gaan na samenvoeging van @Home, Casema en MK
5) Zoals ik zei functioneert de Future Networks FN110C nog steeds goed, maar stel dat ik nou een nieuw modem zou kopen ofzo... zou ik dan sneller kunnen internetten!? Is dat mogelijk? Misschien fractioneel sneller? Hmmmm.