Los bericht bekijken
  #5  
Oud 1 juni 2007, 00:14
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard Re: digitale ontvanger/powerbundel

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS
Maar het kan ook zijn dat de smartcard automatisch geregistreerd wordt, dat is me momenteel niet helemaal duidelijk. Toen ik in februari mijn ontvanger kreeg moest ik nog een kaart terugsturen. Deze week meldde iemand op het forum dat het nu automatisch zou gaan omdat hij geen kaart gekregen had, maar zou kunnen dat hij die over het hoofd heeft gezien.
Misschien een goede zaak als hierover navraag wordt gedaan door het MGV.

Als ik die acties een beetje begrijp dan krijgen de mensen met zo'n bundel aanbieding een kosteloos abonnement op het Basis Pakket en een ontvanger. Dat Multikabel die smartcard dan mogelijk automatisch registreert bij een adres waar nog geen smartcard geregisteerd staat is nog wel te billijken. Het wordt echter een ander verhaal als blijkt dat er bij mensen ook automatisch de tweede smartcard wordt geregisteerd als er al een smartcard op dat adres geregisteerd was. Dat zal immers ongetwijfeld niet bij de aanbieding zitten en leiden tot een abonnementsprijs verhoging van 0,50 zonder dat die kanten het misschien doorhebben. Er werd ze immers een "gratis" abonnement belooft op het digitale Basis Pakket.

Mocht er straks wel sprake blijken te zijn van het volledig tarief voor elke smartcard dan kunnen die onwetende klanten voor een onaangename verrassing komen te staan als ze de tweede gekregen smartcard bijvoorbeeld nog nooit gebruikt hebben. Tegen de tijd dat ze het doorhebben en de tweede smartcard geannuleerd hebben heeft Multikabel dan al snel n twee maanden extra abonnementsgeld gend.