Los bericht bekijken
  #4  
Oud 31 mei 2007, 22:30
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.466
Standaard Re: digitale ontvanger/powerbundel

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rodijaka
Maar berekenen ze dan niet weer opnieuw die 1.95 euro?
Nee, je krijgt inderdaad zoals Archie schrijft de eerste 2 weken alles te zien, daarna krijg je alleen het abonnemnt wat je kiest. Met een power-bundel krijg je gratis het digitaal basispakket dus die 1.95 betaal je nooit.

Je kunt overigens ook beide smartcards geactiveerd laten. Dat kost momenteel 0.50 cent per maand voor een extra smartcard. Dus voor 50 cent extra kun je de oude ontvanger op de slaapkamer gebruiken. Vermoedelijk zat bij je nieuwe ontvanger een kaart die je moest terugsturen anders gaat die kaart na 2 weken op zwart. Maar het kan ook zijn dat de smartcard automatisch geregistreerd wordt, dat is me momenteel niet helemaal duidelijk. Toen ik in februari mijn ontvanger kreeg moest ik nog een kaart terugsturen. Deze week meldde iemand op het forum dat het nu automatisch zou gaan omdat hij geen kaart gekregen had, maar zou kunnen dat hij die over het hoofd heeft gezien.

Er gaan geruchten dat die tweede smartcard in de toekomst duurder zou gaan worden, maar daarover is nog niets bekend gemaakt door Multikabel dus kun je dat nu nog voor 50 cent doen.