Discussie: EDGE via Multikabel
Los bericht bekijken
  #9  
Oud 23 mei 2007, 20:08
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Ik blijf me er over verwonderen hoe slecht Multikabel geÔnformeerd is over de ontwikkelingen betreffende de eigen producten en diensten.

Laten we ze het voordeel van de twijfel geven en er vanuit gaan dat ze weten dat er gebruik wordt gemaakt van het Telfort netwerk voor Multikabel Mobiele Telefonie. Ik neem tenminste aan dat dit bij de contract besprekingen met Aspider een keer ter sprake is gekomen. Dan zou je toch verwachten dat de productmanager van Multikabel onmiddelijk met Aspider contact opneemt wanneer het bericht de media bereikt dat Telfort overgenomen is door de KPN om officiŽle verklaringen van Aspider te vragen over wat dit voor consequenties gaat hebben voor de (toekomstige) dienstverlening. Eťn en ander verlang je natuurlijk zwart op wit van de zaken partner.

Een tijdje daarna bereiken vervolgens opnieuw berichten de media over Telfort. Dit keer met mededelingen over het overzetten van de Telfort EDGE klanten naar UMTS van KPN. De tweede trigger voor de productmanager om weer contact op te nemen met Aspider voor een officiŽle verklaring, want dit kan niet anders dan ook de dienstverlening van Multikabel gaan raken. Een kind kan immers nog wel begrijpen dat KPN bezig is om Telfort netwerk af te bouwen.

Uiteindelijk moet er dan hier weer vragen gesteld worden en dan nog weet Multikabel geen goed antwoord te produceren. Aan wie hebben ze die vragen gesteld bij Aspider? Aan de helpdesk soms? Nog nooit van doorvragen gehoord?