Discussie: EDGE via Multikabel
Los bericht bekijken
  #8  
Oud 23 mei 2007, 16:39
RoN-Mkbl's schermafbeelding
RoN-Mkbl RoN-Mkbl is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 13 mei 2007
Berichten: 4
Standaard

Ik heb een aantal maal gebeld met de servicedesk (voor mobiele telefonie is dat voor Multikabel en Aspider dezelfde desk) De vraag is van daaruit via het interne systeem doorgezet binnen de organisatie. Vandaag heb ik erover teruggebeld en kreeg dit antwoord.

Jammer , ik zou ook voor dat 0,5 jaar extra best nog overgaan naar Multikabel, nu zit ik met een akuut probleem dat even niet op te lossen is. Vanaf 1 juni schakelt Telfort de boel gewoon uit.
Achter het data-abonnement van Telfort heb ik nog abonnementen lopen voor remote login op onze server-systemen(kost ook maar 360,- per jaar) die niet meer zullen werken, omdat gprs te langzaam is.

Ik ben hierdoor deze zomer 'grounded', omdat ik niet meer op afstand kan ingrijpen als er technische problemen op het serverpark zijn. Dat risico mag ik niet lopen met mijn eigen business. Jammer , maar dat is Telfort aan te rekenen.

Multikabel is er gelukkig wel open over, Telfort smeerde ons 5 maanden geleden nog gewoon EDGE telefoons met abonnementen aan, terwijl het al .5 jaar daarvoor was opgekocht door KPN. Deze kostenreduktie, het telfort netwerk uitfaseren zat m.i. al lang in de overname meegecalculeerd.

Tja....ik weet het even niet meer. Op naar de volgende 'uitdaging'.
Gezien er 0 reacties uit de praktijk zijn, is het voor anderen misschien ook helemaal geen probleem dat EDGE in Nederland verdwijnt.

groet, Ron