Los bericht bekijken
  #5  
Oud 21 mei 2007, 00:18
raymond's schermafbeelding
raymond raymond is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 april 2005
Locatie: Rijswijk / Prolocation
Berichten: 1.082
Standaard

Hi!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Thomas
Ik ben nu aan het vissen hoor, gewoon voor de lol..

Als ik a.b.boneless pak, dan is 30 dagen retentie ongeveer gelijk aan 16000 Giga aan data. Komt nog bij dat dit ex de opslag van de posts zelf is.

Stal dat je 500GB op 1 schijf kwijt kan, dat is dan 16000 / 500 = 32.. Dit is dan alleen a.b.boneless.. Dat moet dan wel een moeder van een serverpark zijn..

Ik zou het wel gaaf vinden als we wat foto's neer mochten zetten op de MGV site van de nieuwsserver. Kunnen we de ogen van andere provders een beetje uitsteken..
'De' nieuws server is denk ik niet terrecht, het is er meer dan 1. Je berekening klopt wel maar dat is alleen voor boneless, en dan ga je er op zich ook van uit dat je de opslag oneindig zou kunnen gebruiken, wat betreft disk i/o. Dat is natuurlijk niet het geval. 1 disk (alle data zou maar 1 keer op een disk staan in jouw berekening) dat kan nooit de performance leveren die de nieuws server nodig heeft.

De MGV heeft al eerder foto's gemaakt, ik neem aan dat dat via een verzoek aan de gebruikelijke contacten intern nog wel een keer herhaald kan worden.

Bye,
Raymond.