Los bericht bekijken
  #10  
Oud 16 mei 2007, 15:05
ADDG's schermafbeelding
ADDG ADDG is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 september 2004
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra Cisco EPC3928AD
DTV: Humax 5200C
Berichten: 129
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ADDG
Als ze de nieuwe prijzen echt gaan doorvoeren dan zitten we slecht bij multikabel want dan zal er een grote groep klanten zijn die flink meer moeten gaan betalen.
De prijsverhogingen vallen wel mee voor de meeste internet abonnementen is het bijna niets, terwijl de snelheid wel fink omhoog zou gaan. Alleen "Power" zou dan qua prijs 5 euro omhoog gaan, maar daarbij zou dan telefonie weer gratis zijn. Voor een "power-bundel" wordt het dan zelfs iets goedkoper, terwijl de snelheid download 15% omhoog zou gaan en upload 50% omhoog.

Of X-tra echt in snelheid omlaag zal gaan is natuurlijk de vraag. Misschien geldt dat voor bestaande klanten niet, of misschien houdt Multikabel toch andere snelheden aan, dat is ons niet bekend. Wij kunnen nu alleen nog uitgaan van de uitspraken van Casema die schrijft dat dit voor alle 3 kabelaars zal gaan gelden.

Blijft allemaal nog even gissen tot er echt nieuws van Multikabel gaat komen....
Ik zat niet alleen aan internet te denken maar ook bijvoorbeeld aan als je er digitaal televisie pakket van 5 euro er bij hebt als die dan naar 9.95 gaat en je hebt daarnaast power internet dan is dat toch een verhoging van bijna 10. Inderdaad als telefonie gratis wordt dan kan je dat er weer tegenover af strepen en zoals je zegt het is allemaal gissen op dit moment dus het is even afwachten wat het wordt. Ik hoop in ieder geval dat het service niveau wat we nu kennen van Multikabel behouden blijft.