Los bericht bekijken
  #5  
Oud 10 mei 2007, 11:17
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.452
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bfrqrv
Het is hetzelfde met de afstandbediening van de panasonic dus. Alle 8 lopen vast en hier is dan ook geen info van op te vragen. Hij staat er gewoon vast totdat je verder ramt en ramt. een druk op de knop op het apparaat zelf is wel genoeg, alleen problemen met de 8 als je hier langs komt met infrarood.
Als je zowel met de afstandbediening van de panasonic als met de "afstandbediening" van je DVD recorder hetzelfde probleem hebt, heb je daarmee dus bewezen dat het probleem in de Panasonic ontvanger zelf moet zitten. Het had nog kunnen komen doordat de "afstandbediening" van je DVD-recorder een foute code uitstuurde die in werkelijkheid niet de "8" was maar iets anders. Maar als je eigen afstandbediening hetzelfde resultaat heeft kan het alleen maar in de "ontvanger" van de infrarood afstandbediening zitten. Vooral omdat je vanaf het frontpaneel van de panasonic dus wel de kanalen met een "8" kunt kiezen.

Hierbij ga ik er vanuit dat de DVD-recorder zelf de juiste codes voor de Panasonic genereert. Als je de DVD-recorder eerst hebt moeten "leren" wat de codes zijn door via de Panasonic afstandbediening de codes in de DVD recorder te "programmeren" kan dat ook nog het probleem zijn. Dan zou een foute code voor de "8" uit de afstandbediening overgenomen zijn door de DVD-recorder. In dat geval zou je nog kunnen testen met de afstandbediening van iemand anders die dezelfde Panasonic heeft.

Is dat niet het geval dan is dus de Panasonic zelf gewoon "stuk".