Los bericht bekijken
  #1  
Oud 9 mei 2007, 13:51
bfrqrv's schermafbeelding
bfrqrv bfrqrv is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 mei 2007
Locatie: opperdoes,multikabel
Berichten: 24
Standaard TUDC40 Panasonic zeer vreemde storing

Hallo,

Na contact te hebben gehad met Panasonic en er niet zijn uitgekomen heb ik Multikabel gebeld. Ook hier kunnen ze er niets mee, maar werd doorverwezen naar dit forum en een naam. Misschien dat Archie er wat mee kon. Het volgende is het probleem.

De panasonic is gekoppelt aan mijn dvd recorder. Dat wil zeggen via een infra rood linkje. Zodat als ik ga opnemen de Panasonic overspringt naar het juiste kanaal. Nu gaat dat prima behalve alle voorkeuzes met een 8 daarin. Dus 08,18,28,38 etc. Daar stagneert de boel en moet je met de afstandsbediening meerdere infraatjes geven om hem los te krijgen. Het schakelen gaat wel goed op de Panasonic zelf, hier stagneert het nooit. Alleen met infrarood dus bij een 8. Nogmaals het is niet de afstandsbediening omdat mijn recorder link hetzelfde probleem geeft. Fabrieksinstellingen, e.d geeft geen soelaas.

Is het apparaat gewoon stuk of weet iemand nog iets. Had gehoopt dat ik alle voorkeuzes met 8 weg zou kunnen laten maar heb hier geen controle over in het menu van de panasonic. helaas.