Los bericht bekijken
  #24  
Oud 6 mei 2007, 11:30
mediawebhosting's schermafbeelding
mediawebhosting mediawebhosting is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 mei 2007
Berichten: 2
Standaard kopieerbeveiliging

Ik heb dezelfde problemen zoals omschreven in dit topic echter, de kopieerbeveiliging en timeshiftproblemen die sinds gisteren is opgetreden op o.a. de humax IPVR-9200C doet zich alleen voor op de kanalen die in het basispakket zijn opgenomen. Op de kanalen 1, 35 en hoger dan 40 doen zich deze problemen niet voor.
Ik begrijp niet helemaal wat het verband zou moeten zijn met een tijdelijke oplossing die jullie hebben toegepast om andere decoders met e19 meldingen weer aan de praat te krijgen, dan had deze melding over kopieerbeveiliging die wij op de PVR krijgen toch op alle kanalen zich moeten voordoen? Bovendien vind ik het een beetje slordig om een probleem voor een groep gebruikers op te lossen door een nieuw probleem te creeren voor een heel andere groep.
Onze keus is juist gevallen op de HUMAX IPVR-9200C vanwege de mogelijkheid tot opnemen van meerdere programma's tegelijk en liveprogramma's tijdelijk te kunnen onderbreken. Dit apparaat is gezien zijn hoge prijs (E 349) als hij doet wat hij moet doen zijn geld absoluut waard en verwacht ik van Multikabel een proffessionele houding ten aanzien van storingen. Dit lijkt meer op het ene gat met het andere dichten en na het weekend kijken we wel weer. Wat mij nog het meeste irriteert is dat deze optie kennelijk mogelijk is, een soort betutteling van buitenaf welk programma of zender wel of niet opgenomen zou mogen worden. Hier wordt in de handleiding niet over gesproken maar gaan we absoluut in de toekomst nog vaker, maar dan als bewuste keuze van Multikabel of een omroep zoals FILM1, nog over horen

Groeten,

Jan de Boer