Los bericht bekijken
  #13  
Oud 5 mei 2007, 11:27
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard Re: storing bij multikabel geen opnames mogelijk

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mokanu10
Ik heb op 5 mei om 10.30 uur contact gehad met een helpdeskmedewerker. Die vertelde dat het probleem niet bij multikabel zit. Ook als er softwarematig of hardwarematig wat bij multikabel wordt veranderd en daarna werkt de ontvanger niet goed, dan ligt het niet aan multikabel, maar aan het apparaat. Het is geen apparaat van Multikabel, dus is het hun probleem niet. Ik vroeg aan hem of zij op de helpdesk wel op de hoogte waren als er in het aangeboden signaal wat veranderd is. Dat bevestigde hij. Dus vroeg ik dat als er klachten binnen komen na een signaalverandering of er dan geen lichtje gaat branden van dat kan wel met die verandering te maken hebben. Dit was niet het geval, het ligt niet aan het signaal, maar aan de apparatuur.
Het is toch werkelijk ongelofelijk dat de helpdesk medewerkers ook vandaag nog gewoon vol blijven houden dat Multikabel hier niets aan kan doen en het een probleem van de ontvanger is. Na alle problemen die hier de afgelopen tijd zijn behandeld valt er bij deze medewerkers kennelijk nog steeds niet het kwartje dat er ook bij Multikabel van alles mis kan gaan wat directe gevolgen heeft voor het functioneren van de apparatuur bij klanten.

Het vervelende van deze houding is dat de kans groot is dat men het niet eens in de systemen registreert en er dus ook geen sprake is van "patroonherkenning" als opeens meerdere klanten met hetzelfde soort probleem gaan bellen. Hier op dit forum heb je maar een paar meldingen nodig en je kan al zien dat er weer wat mis is. Soms is het nodig om nog even te bepalen of het een geografisch verspreid probleem is om aan te tonen dat één en ander zijn oorsprong heeft bij Multikabel. Bij Multikabel moet daar eerst weken van gezeur overheen gaan voordat de erkenning van het probleem volgt.