Los bericht bekijken
  #39  
Oud 5 mei 2007, 11:09
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie
...Het zogenaamde "first call closure principe" noemt Multikabel dat. Een mooi systeem om ervoor te zorgen dat de managers met niet te veel openstaande cases te maken krijgen en men zonder blikken of blozen aan iedereen die het maar horen wil kan melden dat er nagenoeg geen klachten/problemen zijn...
Het viel me op dat Multikabel de tekst van de vacature heeft aangepast. Er stond het volgende:
Citaat:
Multikabel streeft naar optimale klanttevredenheid. Het correct afhandelen van klantcontacten is hierbij essentieel. De Medewerker Klantrelaties behandelt klantvragen per telefoon (inbound en outbound), email en schriftelijk. Het betreft alle soorten vragen, zowel technisch als vragen over abonnementen. Het uitgangspunt hierbij is de klant in zo weinig mogelijk contactmomenten maximaal helpen (het zgn. first call closure principe).
Dat is nu het volgende geworden:
Citaat:
Multikabel streeft naar optimale klanttevredenheid. Bereikbaarheid en de klanten snel en correct te woord staan zijn randvoorwaarden die door de klanten als vanzelfsprekend worden beschouwd. De Medewerker Klantrelaties is verantwoordelijk voor het afhandelen van alle door de abonnee gestelde vragen en het oplossen van eventuele problemen met Multikabel diensten. Uitstekende communicatieve vaardigheden, een nauwkeurige werkhouding en technische affiniteit zijn hierbij van belang. De Medewerker Klantrelaties onderhoudt contacten met onze klanten per telefoon (voornamelijk inbound), email en schriftelijk. Hierbij zorgt de Medewerker Klantrelaties ervoor dat de klant in 1 keer het goede antwoord ontvangt zonder dat deze terug wordt gebeld of in de wacht wordt gezet.