Los bericht bekijken
  #7  
Oud 4 mei 2007, 22:56
WEBB's schermafbeelding
WEBB WEBB is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 januari 2005
Locatie: Langedijk
Berichten: 8
Standaard Re: storing bij multikabel geen opnames mogelijk

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door driver666
Net contact gehad met de Helpdesk van Multikabel omdat ik erachter kwam dat een opname niet mogelijk was met mijn Humax.
Ik kreeg de melding 'Opname niet mogelijk vanwege kopieerbeveiliging' bij een programma op RTL4.
Helpdesk zei in eerste instantie dat Endemol een signaal meegaf waardoor dit kwam, toen ik echter vertelde dat alleen Nederland 1 en de ongecodeerde locale zenders op te nemen waren en dat meneer Endemol daar erg weinig mee te maken had gingen ze verder zoeken.
Ben hierna teruggebeld en er is volgens de medewerker van Multikabel een hardwarestoring bij Multikabel die er voor zorgt dat bezitters van zowel de Humax 9200C als Samsung PVR 850 niet kunnen opnemen.
De verwachting is dat de storing zal duren tot en met maandag.

Hoop dat ze het sneller oplossen want dit is erg vervelend!!!!

Vanavond ook een hele tijd aan de telefoon gezeten met iemand van multikabel. Ze vroeg me of ik nederland 1 wel kon opnemen, vanmiddag kon ik dat niet. Ik kon geen 1 zender opnemen, ook de regionale zenders niet. Ik kreeg het verhaal te horen dat de leverancier aan multikabel een probleem heeft. Op het moment van mijn telefoontje had zij er nog niets overgehoord.

Even later op de avond kon ik wel alles opnemen om vervolgens weer dezelfde melding te krijgen. Hopelijk is het snel opgelost