Discussie: Geluidsverschil
Los bericht bekijken
  #4  
Oud 4 mei 2007, 20:04
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard Re: Geluidsverschil

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS
Het is ook al vaker door MGV in overleg met MK ter sprake gekomen. Maar er is niet veel aan te doen omdat het geluidsniveau door de leveranciers (de zenders zelf) bepaald wordt en 1 op 1 doorgegeven wordt. Als er iets moet wijzigen moet de leverancier van het signaal dat dus doen.
Dan zal ik maar weer eens een oude koe uit de sloot halen. Het is zo makkelijk voor Multikabel om te roepen dat ze er niets aan kunnen doen omdat ze de boel één op één doorgegeven. Zij zijn echter de partij die contracten afsluiten met de leveranciers van de kanalen. Het is dan ook hun taak om het geluidsniveau te testen voordat het publiekelijk de kabel opgaat en de leverancier er op aan te spreken als er sprake is van een significante afwijking. Multikabel weet immers wie zij bij de leverancier daarover moeten benaderen.

De laatste keer dat ik er zelf achteraan gegaan ben is bij RNN7 geweest die ook een behoorlijk geluidsniveau verschil hadden. Dat is gelukkig nu verleden tijd. Maar het is toch de taak van de klant niet om dat te gaan regelen?

Een klant weet veelal niet via welke partij een kanaal wordt betrokken laat staan dat die partij bereikbaar is voor opmerkingen van klanten. Als ze al bekend en bereikbaar zijn dan verwijzen ze de klant weer terug naar Multikabel. Kastje muur...

Als je ergens iets bestelt en het geleverde voldoet niet aan de verwachting dan ga je toch ook terug naar de leverancier?