Los bericht bekijken
  #3  
Oud 4 mei 2007, 19:41
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Zo op het eerste gezicht zie ik niets bijzonders in de Transport Streams waar de genoemde kanalen deel van uitmaken.

Ik weet dat de kabelbedrijven controle hebben over het wel of niet met een PVR kunnen opnemen van kanalen. Daar heeft Irdeto, de leverancier van het coderingssysteem, destijds nog een persbericht aangewijd. Misschien dat het iets te maken heeft met de volgende informatie van donderdag 3 mei 2007 op het Multikabel forum:
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door buxbuxbux
Dat had ik weer. S`morgens de tv aangezet en krijg de e19 foutmelding.
Later die dag multikabel gebeld en het voorval voorgelegd en die zeiden dat er een fout c.q. storing zat in de in april 2007 uitgegeven smartkaart en dat het de volgende dag opgelost zou zijn, zo niet moest ik de volgende dag nog maar een keerte bellen.
En dus de volgende dag weer gebeld, want het werkte nog steeds niet en kreeg toen te horen dat ze met de producent van de smartkaart in onderhandeling waren over hoe op te lossen.
Nu ben ik bang dat ik weer aan het lijntje gehouden ga worden door multikabel en dat het wel weer een paar weken kan gaan duren voor alles weer werkt.
Nu had de mevrouw van de helpdesk me verzekerd dat het geen 2 weken ging duren, maar toen ik vroeg of ik dat zwart op wit kon krijgen, beeindigden ze het gesprek wel erg abrupt.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vincent
Er was met de leverancier van de smartcard inderdaad naar een oplossing gezocht en deze is vandaag op het netwerk gezet. Helaas heeft die niet het gewenste resultaat gehad.

Er wordt nu gewerkt aan een nieuwe oplossing maar deze kon niet vadaag al op het netwerk gezet. Dit wordt nu zsm gedaan.
In bovenstaande berichten wordt aangegeven dat Irdeto, als leverancier van de smartcard, aan het testen is met aangepaste software vanwege smartcard problemen. Misschien dat er tijdens die testen iets gewijzigd is waardoor de opname beperking op een aantal kanalen is ingeschakeld?

Ik zou in ieder geval geen genoegen nemen met het antwoord van de helpdesk want als het eerst wel normaal gewerkt heeft waarom nu dan niet meer?