Discussie: cartoonnetwork
Los bericht bekijken
  #13  
Oud 15 april 2007, 13:51
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.466
Standaard

In ieder geval wordt er door MK wel geluisterd en ook meegelezen in het forum. Echt aanwijsbare dingen waar Multikabel zelf invloed op heeft worden meestal wel op korte termijn opgelost. Niet alles is op korte termijn te doen als het probleem bijvoorbeeld bij een leverancier zit. Verder denk ik zelf ook dat gemelde problemen niet altijd 'verder' komen dan de eerste lijns helpdesk, als dit via de helpdesk gemeld wordt. Er zullen vermoedelijk heel veel 'bedien' problemen binnenkomen en dan sneeuwt een technische-inhoudelijke melding van iemand die weet waar hij over spreekt misschien snel onder omdat dit als een bedienprobleem gezien zou kunnen worden.

Een ontwikkelafdeling bij Multikabel zal altijd veel kleiner zijn dan bij de 'grote broers' en problemen zoals deze ondertiteling zijn blijkbaar niet eerder opgevallen.

Verder denk ik persoonlijk dat we als MGV beter pro-actief kunnen werken, in plaats van dit op een negatieve manier benaderen. Ik voel meer om problemen die bij groepen klanten spelen actief in te brengen bij Multikabel. Dat werkt beter dan om ieder probleem met een ondertoon van achterdocht te brengen, zoals je soms op het forum ziet. Uiteraard is het op een forum (binnen de forum-regels) voor iedereen toegestaan om zijn ongezouten mening en gevoel te geven. Het gevaar daarvan is echter wel dat je op een gegeven moment niet meer serieus genomen wordt door eventueel meelezende techneuten van Multikabel. Of het nu wel of niet terecht is wat er geschreven wordt, als men alleen maar achterdochtige of negatieve berichten leest zal men op een gegeven moment op dit (of een ander) forum afhaken. Als bijvoorbeeld de bekende "Anoniem" op het tvHome forum op die manier benaderd zou worden zou je hem volgens mij daar niet meer zien reageren.
Wij als MGV proberen richting Multikabel toch wat meer zakelijk en zonder emoties te reageren en dat werkt in het algemeen goed.

Wat in ieder geval wel wat duidelijker zou mogen is een registratiesysteem waar "wij" (als klanten) kunnen zien wat er momenteel "bekend" is aan lopende zaken en wat de status is. Op die manier zou je bijvoorbeeld ook kunnen zien of zo'n ondertitel-probleem (om dat voorbeeld maar weer eens te gebruiken) wel of niet bekend is. Hierover heeft de MGV al met Multikabel gesproken en er wordt bekeken wat de mogelijkheden zijn.