Discussie: cartoonnetwork
Los bericht bekijken
  #6  
Oud 11 april 2007, 21:58
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Adriaan
Archie kun je mij vertellen waarom Multikabel, dit zo zelden oppakt als bv UPC en Essent.
Als je Multikabel over dit soort zaken een email toestuurd, krijg je altijd een antwoord terug die werkelijk nergens overgaat.
Ik zou willen dat ik het wist. Ik heb al meerdere keren in diverse topics aangegeven dat Multikabel eigenlijk sinds de kanalen toevoeging en pakketten herindeling van begin dit jaar niets meer verbeterd heeft aan digitale TV. Dit kan je ook zien aan de Storingen en Onderhoud pagina van de Multikabel website zien. Geen enkele aankondiging meer voor onderhoud aan digitale TV. Ook zijn al sinds een tijdje de zogenaamde test frequenties van Multikabel verdwenen. Niet dat die test frequenties in het verleden veel gebruikt werden maar je zou daar nu ook weer uit op kunnen maken dat Multikabel nergens mee bezig is voor wat betreft digitale TV, terwijl bij Essent Kabelcom de ontwikkelingen wel gewoon doorgaan.

Ik kan me niet voorstellen dat Multikabel denkt dat het zo wel goed is want er staan immers nog genoeg open punten hier op het MGV forum waar nog niets mee gedaan is. Bijvoorbeeld het verbeteren van de EPG informatie en het oplossen van allerlei fouten in het signaal. Ik vermoed daarom dat deze digitale TV stilstand bij Multikabel een gevolg is van de fusie van Multikabel, Casema en Essent Kabelcom. Multikabel zal straks als kleine fusiepartner mogelijk allerlei diensten moeten overhevelen naar de grotere fusiepartners en ik zal er niet raar van opkijken als digitale TV daar ook onder valt gezien het feit dat alle ontwikkeling op dit gebied bij Multikabel stil ligt.