Los bericht bekijken
  #9  
Oud 11 april 2007, 11:46
Theo61's schermafbeelding
Theo61 Theo61 is offline
Member
 
Geregistreerd: 5 december 2004
Locatie: Lutjebroek /Quicknet /MK
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra met Motorola SBV512 en op de plank Arris 702b
DTV: Samsung DCB-B270R
Berichten: 51
Standaard misschien een stap verder

OK je hebt er om gevraagd op de hoogte te worden gehouden, ga er maar voor zitten dan, en het is nog niet klaar.

Misschien zijn we toch een stap verder. Maar gezien de ervaringen met MK de laatste week, vertrouw ik het toch niet helemaal.

Vanmorgen de eerste monteur weer aan de deur gehad. Inderdaad aan de deur gehad, want hij kwam niet eens binnen. Hij overhandigde mij een klachtenformulier want meer kon hij niet voor mij doen.

Ik vertelde hem dat ik er niet doorkwam bij zijn collega's van de helpdesk. En dat ze iedere keer net deden of het voor het eerst was dat van dergelijke probelemen hoorden. Zijn reactie was onthutsend. Tja als wij als servicemonteurs er al niet doorheen komen... Gezegd dat ik gistermiddag na vijf uur de verbindingssnelheid terug had laten zetten naar power en dat er vannacht blijkbaar weer iets goed gezet was waardoor we vanmorgen telefoon en internet hadden. Dat gisteravond om 23.00 uur nog niet zo.

Het was duidelijk dat er iets mis is in de centrale zei de monteur. Sinds daar nieuwe onderdelen in geplaatst zijn regent het klachten van de snelste abonnementen. Hij had de 'leuke' opdracht nog 6 adressen langs te gaan waar hij al van wist dat hij niet naar binnen hoefde. Klachtenformulier overhandigen en hopen dat de klanten niet al te boos op hem reageerden. Maar hij was eigenlijk verbaasd dat ik zo rustig was.

Direct na zijn vertrek de klantservice weer gebeld. Er is immers niets aan de oorzaak van mijn probleem gedaan. Nu werd er wel navraag gedaan bij de technische afdeling?!? en kon de man die mij te woord stond even later zeggen dat er problemen waren met de snelle verbindingen en dat dit naar verwachting 1 mei ogelost zou zijn. Ze kregen de laatste tijd echter meer klachten (haalt je de koekoek!) en wellicht werd er nu sneller iets aan gedaan zodat het eind april al opgelost zou zijn.

Ik vind het een idiote gang van zaken. Natuurlijk kan het zijn dat als er iets in de keten fout gaat er eerst dingen uitgesloten moeten worden voordat je weet waar de oorzaak precies gezocht moet worden. Daar heb ik begrip voor. Maar na de derde keer wist de monteur ons al te vertellen dat het iets in de centrale moest zijn. En daarna hebben ze dus minimaal 7 klanten nog een week aan het lijntje gehouden.

Het meest klo.. vind ik nog dat MK goede cijfers heb gegeven in een enquete van de consumentenbond die gehouden werd vlak voor de problemen begonnen.