Discussie: Twee PC's kan niet?
Los bericht bekijken
  #9  
Oud 10 april 2007, 12:58
Thomas's schermafbeelding
Thomas Thomas is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 22 februari 2004
Locatie: Bovenknolletjesdam - Multikabel
Ziggo Internet: Alles in 1 - Extra
DTV: DCB-9401R
Berichten: 673
Standaard

Aan de ene kant begrijp ik wel waarom de helpdesk je niet helpt als je vragen en of problemen hebt met apparaten van andere fabrikanten.

Vaak bellen mensen de helpdesk van de ISP als het om problemen gaat van een router of AP. Deze problemen zijn ook niet te verhelpen door de HDers zelf, nb iedere router is anders, en niet iedere router werkt op dezelfde manier.. Je zou dus eigenlijk de HD van het apparaat zelf moeten bellen.

Ik kan het me dus ook helemaal vinden in het punt dat de HD zegt dat ze je niet kunnen helpen bij router of andere netwerk problemen. Waar ik me wel een beetje aan stoor is dat de HD vaak een router de schult geeft als het om problemen gaat. Ik zeg dus ook vaak gewoon dat er geen router tussen zit, dan ben je iig al een stapje verder.. Vaak komen ze dan toch tot de conclusie dat er wat mis is met het modem omdat ze dan opeens verder gaan testen.

Wat jammer is dat MK de toegang tot het logboek van je modem heeft geblokkeerd, vroeger kon je daar zonder mooite bijkomen.. Nu gaat het niet meer en ben je meer aangewezen op de helpdesk..
__________________
I'm a healer,
I replenish your lost health.
If you are standing in a fire, you are stupid.
I can't heal stupid.