Los bericht bekijken
  #3  
Oud 9 april 2007, 19:32
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.456
Standaard Re: Speciek Xtra probleem

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Theo61
Zijn er op dit forum nog meer abonnees met een Xtra abo die net als ik de laatste weken steeds problemen ondervinden omdat Multikabel 's nachts allerlei zaken reset waardoor de snelle verbindingen losgekoppeld worden. Ik wordt er gek van. Vanmorgen weer geen telefoon en internet, terwijl het probleem bij MK bekend is.
Ik heb geen extra, maar dat snachts de boel 'losgekoppeld' wordt lijkt me niet normaal. Er zijn op tweede paasdag ook zeker geen werkzaamheden geweest bij jou in de regio.

Wat je beschrijft klinkt een beetje als een probleem met je modem, zeker als telefonie ook niet meer werkt. Is het na een reset van je modem wel weer goed ? Misschien kun je wat meer omschrijven wat er gebeurd of mis gaat en wat je eventueel met je verbinding doet ?
Gebruik je bijvoorbeeld snachts P2P software ? Er is een bekend verschijnsel dat routers vastlopen als er teveel verbindingen tegelijk open gaan staan, wat bij P2P heel snel kan gebeuren. Misschien dat bepaalde modems hier ook door vastlopen ?

Maar als je meer tips of een mogelijke oplossing wilt horen, moet je wat meer achtergrond informatie geven, misschien heeft iemand een tip voor je.

En vertel ook even wat je bedoelt met "het probleem is bekend bij multikabel", bedoel je dat ze weten wat er mis is maar dat ze niets willen oplossen ? Of bedoel je dat je klacht in onderzoek is of bedoel je iets anders ? (als het bijvoorbeeld een algemeen probleem in jouw buurt is kunnen we eventueel proberen navraag te doen)