Los bericht bekijken
  #9  
Oud 20 maart 2007, 17:36
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Eric Sijm
Jij bent toch niet de enige in Noord-Holland die dit soort dingen kan onderkennen?
Kennelijk zijn ze niet in staat om dit soort kwaliteitscontroles zelf uit te voeren, wat volgens mij aantoont dat ze eigenlijk geen idee hebben waar ze mee bezig zijn. Daarnaast heb ik ook sterk het vermoeden dat het ze eigenlijk niets interesseert. De afgelopen maanden is er namelijk nauwelijks iets opgelost/verbeterd en als ze al iets doen dan is het alleen het hoognodige. Vandaag wordt bijvoorbeeld alleen het HD NL probleem gecorrigeerd omdat dit kanaal niet meer te bekijken was, maar meteen even de overige hierboven genoemde punten corrigeren dat was kennelijk weer te veel van het goede.

Citaat:
Ik heb geen flauw idee hoe ze dit soort dingen moeten invoeren. Hebben ze software waar ze per zender simpel de instellingen moeten aanpassen of moet er voor ieder kanaal een soort scriptje worden geschreven? In het laatste geval worden fouten snel gemaakt lijkt mij.
Het is mijn vakgebied niet, dus heb ik ook geen flauw idee hoe ze dergelijke configuraties moeten invoeren. Maar als ik zie dat ze keer op keer dezelfde fouten maken dan is men niet in staat om te leren van eerder gemaakte fouten en werkt men kennelijk niet volgens vastomlijnde procedures/stappenplannen. De hele aanpak van Multikabel heeft een hoog "en we rommelen maar wat aan" gehalte en als mensen beginnen te klagen gaan ze maar weer eens kijken of ze door hun zelf veroorzaakte problemen kunnen oplossen. Zo blijven ze dus continu achter de feiten aanhobbelen...