Los bericht bekijken
  #7  
Oud 7 maart 2007, 19:01
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.453
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Markee
Meteen al succes. Vannacht geen actief programma behalve een internetpagina die zichzelf 'refreshed'. En verbinding niet verbroken. Maar dat brengt me op hetvolgende punt:

Hoe kan ik dan p2p programma 's 24u laten draaien zonder dat de verbinding eruit valt? Is dat af te vangen in de router?!?
Meestal vallen sommige routers door de mand door het aantal 'openstaande verbindingen'. Ofwel hoeveel computers er tegelijk aan jouw computer hangen. Sommige routers crashen daar op. Het zou kunnen dat er een nieuwere firmware voor je router is die wel goed werkt, maar misschien is jouw router een type wat dit gewoon niet aankan. Misschien kun je eens zoeken via google. Ik weet niet met 100% zekerheid een type router te geven die wel alle p2p activiteit aankan. Misschien dan anderen die hier meelezen tips kunnen geven.

Misschien dat je bij de instellingen van je p2p programma het maximaal aantal inkomende verbindingen kunt instellen ?? En dat dus eens naar beneden zetten. De snelheidbeperking is dus niet de oplossing, maar het aantal verbindingen.


Om zeker te maken dat je modem zelf niet vastloopt en het met alleen je modem en 1 pc (dus zonder router) wel werkt kun je het nog een nachtje laten draaien, wel zorgen dat je een firewall op je pc hebt in dat geval.